lauantai 21. heinäkuuta 2012

Hoihoi eilistä Wanaja-festarointia

Kuten olette ehkä huomanneet, en ole muutamaan päivään päässyt tänne blogin puolelle elämääni päivittelemään. Mutta NYT. Mulla on muutama sekunti aikaa. En oo ehtinyt ees avata konetta pariin päivään kun on ollut töitä sunmuita kiireitä. Äsken palasin Rengon markkinoilta ja huomenna laittelen kuvia tästä päivästä ja tietenkin siitä keskiviikon vapaapäivästä mikä jäi teille mysteeriksi. Mutta mähän olin sillon Linnanmäellä TAAS. Ahihi. Oli ihan sairaan kivaa! Mutta palataan siihen sitten huomenna.

Eilen mentiin Äitin, Mikan ja Sirun kanssa Wanaja-festareille ja meillä oli rannekkeet sisään. Käytiin kattomassa äitin uus lemppari, Elokuu. Ihan hyvä keikka muuten mutta lopetti ihan törkeen surkeesti ja Lahdessa meininki oli paljon parempi. Miinusta saa esimerkiksi tosi surkee yleisö.............. Huh huh mitä toimintaa. Mutta joo. Lopulta noi kaikki muut kaikkos koteihinsa ja muihin meininkeihin ja mä jäin kaiffareitten kanssa alueen ulkopuolelle ihmettelemään. Ja lähden kohta uudelleen, joten mulla on melkonen kiire! Mutta tässä muutama kuva. 
Ps. Ihmeteltiin, että miksi noi festarit veti BB-kansaa puoleensa? Nähtiin viime kaudelta ainakin Terhi, Porno(mikä mahtoi olla oikea nimi????), Tanja, MINNA!!1 Ja öööö se ihmeen Marko.........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti