torstai 9. elokuuta 2012

Jukka Poika @ Eloteltta 9.8.2012

Onko liikaa vaadittu, että mun poikaystävä olis saman näköinen kuin Jukka Poika? Entä, että se kuulostaisi samalta? Entä se, että mun poikaystävä olisi Jukka Poika? Lääh. Se vaan näköjään osaa sulattaa mun sydämeni sen sulavilla lantioliikkeillä ja veivaavilla muuveilla. 
Kekkereillä kohtasin melko vähän tuttuja, mutta ihanin näky oli rakas serkkumme. Hanna liittyi heti seuraamme kera ystäviensä ja jorasimme niin, että moro. 
Mun tekisi mieli kirjoittaa jokatoiseen lauseeseen, että Jukka Poika on ihana. Mut en kuitenkaan. Vaikka onhan se nyt hei! 
Mun on pakko muuten just nyt kello 00:54 kirjoittaa tänne tätä postausta, koska mulla on huomenna vapaapäivä. En voi vielä luovuttaa kun kerrankin voi valvoa myöhään eikä aamulla tarvitse herätä aikaisin. 
Söin äsken muuten tosi pahaa ja kuivaa wokkia..... En malta kuitenkaan odottaa Elomessujen muikkuja! HUHUI namnam! :---------)
JEE siis vapaapäivä. Ja suunnitelmissa on uuden muistikortin hankkimista ja ehkä kameralaukku olisi ihan hyvä idea! Nyt kuitenkin muutama kuvanen illasta! 
Kauniita unia, Jukka Pojan kuvia teille toivottaa 

4 kommenttia:

 1. mäki rakastan jukka poikaa!<3 eileen voin vaa kuunnella kotona sieltä kantautuvaa laulua :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thiih, se on kyllä ihana. voih, no mut onhan sekin jotain :---)

   Poista
 2. Ihanaa löytää joku muuki Jukka Pojan fani !<3 ite oon iha hulluna siihe..:D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, mä veikkaan että se on aika monen tytön unelma! :D

   Poista