keskiviikko 8. elokuuta 2012

Oh lordy lord NEW CAMERA!!1

HAA haa! Oliko edes vaikea pysyä neljä viimeistä tuntia töissä pöksyissään, kun postista saapui viesti "TEIKÄLÄISEN TILAUS ON SAAPUNUT TU HAKEE JA VÄHÄN ÄKKII"!!1 No ei ihan noilla sanoilla, mutta melkein :--------)) ja mun ilme oli jotain tätä luokkaa :D:D:D:D:!==!=! e fg JEAA! Sit joo tsygäilin äitin luoksen kamerankiilto silmissä, huhuh! Hain Sirun töistä, meinasin ajaa pikkukolarin ja sitten päästiinkin jo postin luukulle. Se mun odottamani tilaus oli siis kamera, Canon 600D ja kui innoissani mä olenkaan. Vähän tietty koklailin sitä heti enkä millään meinannut malttaa värjätä äiskän hiuksia. Huominen työpäiväkin menee varmaan niin hitaasti kun haluan vaan kotiin kamerani luokse ja kaiken lisäksi se on vielä viimeinen työpäivä tällä viikolla. 
Laura, Sofi ja Susku änkesi mun luokse kylään ja päätettiinkin kahvittelujen jälkeen lähteä Subiin syöpöttelemään. Omnom. Enkä tiedä mistä johtui, mutta mua nauratti kaikki ihan kamalasti ja Subin tiskillä räkätinkin pää punaisena ja vedet silmistä lentäen. Enkä edes tiedä mille? 
Ja huomenna on huippuu. Töiden jälkeen äiti saa luvan napsia hieman mun etuhiuksia ja illalla mennäänkin Elotelttaan kuunteloimaan Jukka Poikaa. Kuka sinne nyt ei menisi.................... ah lovely. 
Mun täytyy nyt ehkä siirtyä pois koneen äärestä ja odotella Nukkumasaa tulevaksi! Vaikka kello on kahdeksan, EIKU JEE Simpsonit eka!! MOI. 

2 kommenttia:

  1. aaaaa mun unelmakamera <3 sillai suunnilleen realistisissa mitoissa kun pysytään, vaikka varaa ei oo tuohonkaan :c onnea paljon terveisin salaa kateellinen mhi :3

    VastaaPoista
  2. voi kuule, mäkin vaan oon kokoaika haaveillut, mutta oli pakko vähän hullutella ja ostaa! nyt olen onnellinen. suosittelen! hihi!

    VastaaPoista