sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Jaiks, terkkuja nielutulehdukselta

Hellurei! Oon taas ollut muutaman päivän hiljaksiin, koska perjantaina tuli yllätysreissu. Puoli kahdeltatoista oli aika terkkarille ja siinä vaiheessa en osannut yhtään arvata, että tulevan yön vietän sairaalahoodeilla. Lapsuuden pahin pelko kävi toteen. Pelkäsin siis aina, että joudun yöpymään sairaalassa yksin.
Lähdettiin iskän kanssa kohti ensiapua, mutta mut ohjattiinkin ihan muualle ja mun nielusta löytyi jotakin ylimääräistä. Jäin sitten yön ajaksi tarkkailuun ja eilen pääsin kotiin. Vaikkakin mun kurkkua sörkittiin vielä eilen aamulla mä en kuitenkaan ollut kovin innoissani sinne jäämisestä, joten pääsin iskälle. Tarkkailevien silmien alle. Kyllä neulakammoista taas koeteltiin. Kaks reikää tehtiin kanyylia varten kunnes kolmas kerta vihdoinkin onnistui. Verisuonia ei meinattu ikinä löytää. Ja sain kokoajan jännittää milloin tullaan ottamaan verikoetta. Suu ei vieläkään aukea kunnolla ja väsyttää kovasti, mutta muuten on paljosti parempi olo, hihii!  Huomenna mennään katsomaan, että miten toipuminen etenee. Yäk. Viikko sairaslomaa ja parit antibiootit naamariin. Ens viikonlopun juhlimiset jää nyt tyystin pois, buu! 
Mut hei meiän joukkue oli voittanut hopeeta turnauksesta, hienooooo! :---------) Ja päivän huvittava piristys oli edessä ajava saab, jonka vetokoukusta roikkui pieni punainen Angry birds-lintunen. Nyt meen taas vähän makoileen, moika! 

2 kommenttia: