tiistai 18. syyskuuta 2012

Uus hiuksi!

Mikä siinä on, että mun lähes jokaiseen uneen liittyy laiva? Melkeinpä jokaisessa unessa mitä pystyn muistamaan, mä oon laivalla. Johtunee sitten varmaan siitä, että kovasti tekisi mieli paatille, mutta antaako pelko periksi? Viime laivareissulla muistan vaan järkyttyneeni siitä, että meri ei ollutkaan jään peitossa kuten olin ajatellut. Kuvittelin jään pitävän laivan paikoillaan niin, että se ei heilu laisinkaan. Jää oli kuitenkin rikkoutunut kaikkialta. Onneksi mun ja Allun ostamat lonkerot teki tehtävänsä eikä enään pelottanut loppuillasta. 
Mulla on ihan järkyttävä hinku jo Barcelonaan muruseni luokse. Tässä on ihan liian monta päivää vielä edessä ennen matkaa. Ja mua pelottaa, että ehdin sairastaa tässä välissä vielä satatuhatta tautia. Tämän kertaisesta taudista jää melko varmasti pikku traumat enkä miellään kokisi moista uudelleen. Lääkkeiden popsiminen alkaa jo pikkuhiljaa oksettaa. Laskin kuitenkin, että nekin loppuu jo perjantaina. Onneksi. 
Mutta niin asiasta kolmanteen. Eilen lääkärikäynnin jälkeen käväsin pitkästä aikaa kampaajalla. Olin ajatellut, että en jaksa enään värjätä hiuksia ja annan omien hiuksien kasvaa näkyviin. HUH, onneks en, oon kyllä ollu tosi kipee kun ajattelin niin :D:D:D. Laitettiin vähän ruskeita raitoja ja leikattiin otsista. Ja tietty se sadan kilometrin pituinen juurikasvu oli aivan pakko värjätä. Tulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen, JJjih! :) Mua aina pelottaa kun on niin vaalea tukka, että miltä tummat raidat siinä näyttää. Pelkään sitä, että tulee järkyttävä vapputukkafiilis. Mutta nyt nää raidat sekoittuu hyvin joukkoon! 

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat hiukset :) Sopii sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitsa! kiva saada vähän vaihtelua siihen ainaiseen pelkkään blondiin :--)

      Poista