sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Lovely sunday ja kuvaPLÄJÄYS

Mikä unien yö. Yön aikana ehdin nähdä salamoiden sytyttämiä puita, olla mies ja käydä laivalla....... Sekavaa. Sen jälkeen kun puut syttyi tuleen, heräsin. Oli pakko käydä tsekkaamassa, että uuni on varmasti poissa päältä eikä mun suoristusrauta ole seinässä. Heh terkkuja vainoilijalta. 
Katsoin eilen myöskin kauhuleffaa ja Jesse oli saunassa. Luulin, että kisu rapsuttelee jotain seinää, mutta yhtäkkiä se köllötteli mun edessäni ja rapina jatkui. Menin eteiseen seisoskelemaan paniikista kankeana ja jouduin käskeen Jessenkin kuuntelemaan. Ääni siirtyi ja siirtyi kokoajan. Sitten kun saatiin Sirukin paikalle niin ääni loppui kokonaan. Olin ihan varma, että katolla hiipparoi joku, mutta kaippa se oli vaan joku pieni hiiruli jossain.
Nyt koitan keksiä jotain mahtavaa tekemistä ja kuuntelen biisiä joka on jäänyt päähän ja pahasti.... :D 
Oho eikun nyt kuunnellaankin ylläripylläri.................Stigiä 

3 kommenttia:

 1. Ihana tatska, ihana pipo ja ne saappaatkin ja tietenkin toi sormus :)

  VastaaPoista
 2. ooo superhieno tatska! haluisin itekki jonnekki nilkkaan, sattuko toi kuinka paljon? muutenkin kiva blogi!:) mut upee tatuointi!

  www.tiia-liina.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. kiiiiitoksia molemmille :) ei sattunut niin paljoa kun olin kuvitellut. enemmänkin kutitti. ja maksoi jotai reilun satasen kun sain vähän alennusta :)

  VastaaPoista