maanantai 11. lokakuuta 2010

I just want to sleep forever


Ah, tänään on ollut niin uuvuttava päivä. Ensin paiskittiin Juulin kanssa töitä koulussa ja kuultiin, että keskiviikkona on pajapäivä? Imee munaa hän, kuka liekään semmoisen keksinyt. Mennään sitten kouluun klo 12:00 ja päästään klo 20:00. Saa nyt nähdä mitä siitäkin päivästä tulee sillä.......................haluaisin ehkä mielummin kattoa kotona salkkareita (vaikka niiden katsominen on tylsää ilman dubbaajaa). Koulun jälkeen reippaana tyttönä otin kurssin kohti kaupunkia ja hain pian Espanjaan muuttavan siskoni Sirun kengät ja pyörän avaimen. Hoho. Jalat tutisten liikuin poliisiaseman ovista sisälle ja kävelin kansliaan. Viereeni istahti varsin _viehättävä_ mies. Tuhisi ja puhisi niin ettei omia ajatuksiaankaan enään kuullut. Sen jälkeen hain pyörän ja matkasin kohti Lintumäkeä, eli urheiltua on tultu ja parin tunnin päikkärit oli ansaittu. Pyöräillessäni kotiin tunsin vain kuinka kurkkua pisteli ja korvat jäätyili. Mikä tunne. "Pliis takaisin Kreetalla, miten ois"? Hmh. 

Day Two: Nine things about yourself.
1. Ensimmäiseks, mua vähän ärsyttää toistella näitä juttuja, sillä oon tehny jo aika monta tämmöstä hommelia, missä oon kertonut ittestäni.
2. Oon tosi usein väsynyt. Varsinkin AINA koulun jälkeen en haluis muuta tehdä kun nukkua. Silti saan vielä yölläkin mainiosti unta.
3. En ihan hiriveesti tykkää rusketusrajoista/raidoista, koska ne on ..........rumat. Mut rusketuksesta tykkään paljosti!
4. Oon tottatosiaan pelannut jo 5-vuotiaasta asti jalkapalloa ja se on maailiman paras laji tekkenin rinnalla.
5. Oon ujo,ujo,ujo,ujo, siiis UJO x10000000! Vaikka sitä voi olla vaikea uskoa. Eikä ehkä siltä aina näytä.
6. Mä niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tykkään maailiman parhaimmasta poitsusta.
7. Uudet vaatteet lisää mun itseluottamusta paljosti. Mut sit kun niitäkin on käyttänyt kerran tai pari niin sitten palataan taas alkuun.
8. Mä haluan enskesänä Kreetalle kesätöihin, mutta mä en tiedä onko mulla tarpeeks rohkeutta lähtee sinne...yksin ainakaan?
9. Musta on ihanaa kirjotella tänne kaikenlaista, vaikka hirveen moni ei näitä varmasti luekkaan. Mutta aivaaaaaaaan sama se minulle!

2 kommenttia:

  1. MÄ tuun sun kanssa Kreetalle enskesänä töihi!! Äitee no ehdotellu mulle että mun pitäis lähtee kesäks ulkomaille, ja oon iha innoissani ettäJOO. mut en kanssa yksin uskaltais mennä::--)

    VastaaPoista
  2. MÄKI LÄHEN KREETALLE OK OK??? ku oon täs yli vuoden koittanu saada porukkaa ulukomaille mut not! oigeest oisko siidee. t.kdaps if u didn't knowww ;--)

    VastaaPoista