lauantai 9. huhtikuuta 2011

Finally I'm happy if only for a while!

Uh, olin juurikin raivoamassa siitä kuinka rasittavaa on, kun oma talo on myynnissä ja vierasta porukkaa lappaa sisään kokoaika ja pakko ettii siks aikaa joku paikka missä venailla. Sit kukaan ei edes osta, kaikki vaan vittu kattelee. Mut OI, enää ei tarvi sitä miettiä sillä joku meni ja osti tän. Nyt ainoo murhe on se, että pitää pakata omat kamat kasaan ja mä en jaksa. En ees tiedä missä on kaikki mun kamat ja mitkä kuuluu mulle. 

Eilen Niko ja Eino nouti mut ja joutu venaileen salaisella vakoilupaikalla mua puoli tuntia, koska suoristin tukkaa HAHA. anteeksi pojat. Ajettiin cittariin ostaan Emilialle lahjaa (palsternakansiemeniä,muumirasia,lauantaikarkkilaatikko,ilmapallo) Ja erityisesti tuosta ilmapallosta Emanuel näytti pitävän.  Nauroin ehkä eniten Eikan parkkeeraamiselle, kyllä se ruutuun meni, mutta.......... Sainkin kuulla, että oon kuulemma eniten Einon ajotaidoista valittanut ihminen. :-----D Päästiin sitten vihdoin mökille pitkän jahkailun jälkeen, että ollaanko oikeella tiellä. Löysinkin heti Miksun ja alettiin jekkuileen, mutta en kerro miten ettei meitä aleta syyttään, muhahaha! ovelat. eivaa. Hyviä juustoja oli kyllä, mutta MIKKO?????Miksi pöydässä olisi ollut hilloa??? dipattiin juustot mikon "hilloon" ja syötiin, mutta se oli TZILIZIZIZIZI eli chilikastiketta FAAAAK JUUUUUU!!1 hyi. Siinä sitä sitten naurettiin vedet silimissä ja siirryttiin kattoon ketä menee jekkuihin. Ja mitä teki Puurtinen alakerrassa? Heitteli nakkeja ihmisiä(minua) päin minkä kerkesi. Mutta saa sen anteeksi. Oli mukavaa, mutta kuitenkin ennen puoltayötä meikä ja Niksu lähettiin Henrin ja Nikon kyydissä kohti Hämeenlinnan ihmeellistä maailmaa ja kuka sielä taas takapenkillä pidätteli pishaa, en minä. Piti hakee Jalmarikin bailuistansa ennen kun pääsin vessaan! Kaikiltaosin ilta oli huikea. Lopulta päädyin yhen miähen (♥) seuraan ja käppäiltiin nuxaileen hhhhhimaan. 

Eilen myöskin tein helmen tempun joka SATTU666, meinaaaaa napsautin taas smailin läpi pitkästä aikaa. Ei se oo ainakaan kuukauteen mun suussa ollut. :------( mutta nytpä on hähä.  

Meen tekeen jotain jännäää, voikaa kivasti. 


2 kommenttia:

  1. mihin te muutatte? äites ja muut? sä? pojan kanssa jonnekin? tä?
    hamish? :D

    VastaaPoista
  2. en tiä vielä yhtäään eikä noikaan tiedä. mun muutosta en myöskään ole varma. ;) tai oon aika varma. mut en viitsi tänne sanooooooooo ettei tuu huutia ! :D

    VastaaPoista