maanantai 7. marraskuuta 2011

for god's sake it's monday.........

Tosiaan, maanantai.. 

Eilisestä asti mun on tehnyt mieli muffinsseja. Vaikka en edes pidä niistä. Ne vaan näyttää mukavilta ja haluan tehdä niitä! Odottelen kuitenkin vielä pari päivää, älkää kysykö miksi. Kävin äsken pikku kierroksella Hämptonin vaatekaupoissa(huoh) ja löysin yhden paidan, sekin oli vaan heräteostos. Oli vaan pakko saada uusi paita. Yhdet söpöt tossut jäi mua kuitenkin vielä odottelemaan sinne! Kaupassa kohtasin sitten niin ärsyttävän ämmän! Hah, en voi ymmärtää miten joku on niin tyhmä. Kattelin paitoja pyöritettävältä rekiltä, vai miksikä niitä kutsutaan? No kumminkin, joku vanhempi matami iski samalle rekille niin kauniisti tälläytyneenä, tuli hieman Tuksu mieleen.... vaaleanpunaista huulipunaa ja silleen. Mamma sitten alkoi pyörittää rekkiä kuin karusellia konsanaan. Tarrasin yhdestä paidasta kiinni pysäyttääkseni rekin mutta mamma vaan riuhtoi rekkiä ympäri. Totesin vaan, että "JUST!" ja lähin meneen. Se pilas mun shoppailufiiliksen ja lähdinkin sitten Tiimarin kautta kotio. Jossa mua odotti....ei kukaan. Lähdettyäni pähkinäkauppaan oli miehenikin kadonnut. :( Kurjuutta, oi kurjuutta.

Nyt päästään taas aiheeseen koulu, mistä tällä kertaa en aijjo sanoa pahaa sanaa. Koska tänään juurikin sain kehuja ehkäpä ensimmäistä kertaa vajaaseen kolmeen vuoteen. Oltiin oltu kuulemma ahkeria, mutta silti samaan aikaan opettaja haukkui meitä laiskimmaksi luokaksi. Mitä ne sitten oikein haluaa? Tänään koulu oli siis jees. Ja pahoittelen ainaista koulusta puhumista, mutta se nyt vaan sattuu olemaan suurin stressinaiheuttajapaskiainen. 

Voisin nyt koittaa keksiä jotakin muuta kun koneella istumista, ehkä lenkille? Njääh. Ei jaXa. Vatsoja? Ei jaksa. Meen sohvalle ja ehkä torkahdan tai sitten en, ken tietää. 

Ps. Olisipa jo joulu! Tai edes 10.12. , wuhuu! moix. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti