sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Aurinkopäivä eli sunnuntai eli sunday

Eilinen fiilis muuttui ihan yöstä ja teki mieli vaan romahtaa. En tajua mikä mulle iski, mutta kaikki tuntui menevän pieleen pienen ajan sisällä ja viimeinen tikki oli se kun sormi jäi mikron oven väliin.......... Siitä seurasi pienehkö itkukohtaus. Onneksi murppa teki hyvää ruakaa niin tuli heti parempi mieli! Saavuttiin myöhemmin iskän kotihoodeille ja puoli kahdeksan alettiin porukalla katsomaan Putousta, mikä oli katastrofi!!1 En kuullut yhtään mitään kun ihmiset jotka eivät olleet siitä niin kiinnostuneita pälättivät niin suurella volyymilla. Neljän tunnin hengailun jälkeen lähdettiin sitten kotio köllöttelemään. 
Nyt pihalla näyttäisi olevan ihanasti pakkasta ja taidan kohtapuoliin lähteä pienelle happihyppelylle. Tässä nyt vaan kovasti stressaa se esitelmä mikä on vieläkin pahasti vaiheessa. Ja tietokoneen akku on baskana JA kone sammuilee itsekseen, huohhhuohuhoh. Ja voisko olla olemassa Pantteri-karkkipussi, missä on pelkästään värikkäitä nameja?
Ps. EN KESTÄ IHIHI rakastan kilpikonnia!!1
<3

2 kommenttia:

  1. Sulla on aivan upean väriset hiukset!!:-)♥ Oon yrittänyt jo kauan saada ton värisiä, mutta mun tukka pysyy oranssina, yritti sille tehdä mitä tahansa.

    ♥: Anniina

    VastaaPoista
  2. oi, kiitti! :) mitä värejä oot mahtanu sitten koittaa? :o mulla on luonnostaankin vaalea tukka, niin niitä on aina ollut melko helppo vaalentaa!

    VastaaPoista