sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Minä sydän Ruudolf

Kahvit tippuu ja venaan, että pääsen syömään aamupalaksi sen viimeisen lihapiirakan. Sen jälkeen jääkaappiin ei jää muuta kun oivariinia, namnam. Kello on 13:14 ja mä heräsin vartti sitten. Ja tää oli aivan ihana aamu, koska pihalla näyttää olevan mainio sää ja eilinen ilta oli kerrassaan loistava. 
Ruudolf veti keikan ihan yksin, siis ihan yksin! Badabimbadabum! Keikan jälkeen kylmänviileesti esitin kuinka ei muka kiinnostais mennä ottaan kuvaa Rudyn kanssa vaikka kaikki muut teki niin. Joten pakotin sitten Sirun mun mukaan suorastaan jouduin repimään sen mukaan ja hypättiin sen ihanan miehen kainaloon, joka tosin säikähti kun kirjaimellisesti hyppäsin sen käsivarteen. Pahoittelen. Loppuillan tanssin sydämet silmissä yksin ja välillä Sirun, Katan ja ehkä vähän itse Keisarinkin kanssa. Mutta <3__<3. Hyvä ilta. Hyvä ettei itku tullu Leijonakuningas laulun aikana ja Mammat riivaa sai joramaan täysillä. Harmi tosiaan, että Karrikoira ei ollut paikalla, mutta onnistuihan se yksinkin näköjään.
Täytyy vissiin kohta lähtee Siwaan(voi helvetti) ja ostaa vähän jääkaapin täytettä, mitä ny mun roposillani saa.  Ruudolffille terkut ja perse sentään Karrikoira oot sitten ens kerralla mukana!!1 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti