maanantai 16. huhtikuuta 2012

Opinnäytetyö päivä 1 (olohuoneen maalaus ja tapetointi)

OH YEAH WAKE UP YEAH!!!!!!1111 Oli ehkä hassuinta herätä 06:50 viiden tunnin unien jälkeen ja mielessä vaan Pauly D. Why? :''''''''''D Napit korville ja suunta kohti Sirun ja Herkon kotia. Työvaatteet niskaan, aamukahvit naamariin ja työt alkakoon. Suojasin suojasin suojasin. Teippasin teippasin teippasin. Siinä meni enemmän aikaa kun laki sallii. Kaivelin koloja seiniin, koska niissä oli semmosia kohtia mitä en todellakaan olis jaksanut ikinä hioa pois. Mun mielestäni onnistuin siinä yllättävän hyvin :'D. Mutta en vielä uskalla sanoa sen enempää, koska jos en onnistunutkaan niin voi itku. Maalasin tosiaan kaksi seinää tänään. Ikkunaseinän kohdalla mun pääni meinasi räjähtää. Oikeasti. Pensseli kolisi kokoaika lamppuun ja joka paikkaan. Sen takia päätin, että nyt se idari sahataan poikki ja niin tehtiin. Piti alkaa maalaamaan patterin takaa niin morjensta pöytään, huomasin että olin kokonaan unohtanut ottaa mukaan patteritelan joten eikun koululle visiitille ja Kodin terraan nopeasti maali ostoksille. Se tarkoittaa sitä, että huomenna saatetaankin päästä mustan seinän kimppuun, JIIHHAA! Saa nähdä millanen siitä tulee :). Painelin hommia kevyet 11h ja oon ihan puhki. Ajattelin ensin, että en oo saanut melkein mitään aikaan. Mutta sitten tajusin, että mähän oon tehnyt vaikka mitä. Se ei vaan tuntunut miltään, koska oon tottunut siihen, että Aliisan ja Juulin kanssa pistellään kolmisteen menemään nopeesti hommia! Mut nyt kun funtsii, että mä tein yksin niin siinä oli kyllä melko paljon jo hommaa yhdelle päivälle. Hihi. Huomenna jatkuu ahertaminen ja nyt siirryn kattelemaan FOX-kanavaa UUUuuu! 

Tässä lähtökuopat ja muita kuveja! Otan sitten vähän valmiimmasta seinästä kuvaa :-----D noissa keskeneräisissä seinissä ei oikeestaan oo mitään kiinnostavaa. 
Jeps, elikkäs noi kaikki seinät on tommosia ?beigen? sävysiä, mutta yks niistä on ihan hitusen tummempi kun muut. Ikkunaseinä ja yks vähän pidempi seinä maalataan ihan valkosella ja toi pieni seinä mihin Herkko on maalannu tommosia siistejä valumajuttuja tapetoidaan. Ja toi pieni osa missä on kello maalataan mustalla. Myös tän viereinen pitkä seinä maalataan kokonaan mustalla. Tosta olohuoneesta siis pitäis tulla tosi kivannäköinen. Ainakin jos sen osaa oikein ja siististi tehdä :D. Voisin huomenna ottaa kuvaa millanen tapetti sinne on tulossa niin voitte päässänne kuvitella miten kiva siitä tulee! :---) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti