keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Keksiviikkoa ja Instagramia

JAA oliko kuuma tänään töissä? No OLI. Aivan järkyttävä kuumuus, mutta mitä muutakaan olisi voinut odottaa. Onneks, enään kaks päivää eli 16 h ja se kuulostaa tosi vähältä. Sit on taas viikonloppu whippee! Okei vähän ahdistaa, että aika kulkee niin nopeesti. Byhyy. Ja kaikki vaan lähtee ulkomaille paitsi mie. Mä jään tänne mätänemään. 
No ei vaan. Ei kai mädännytä! Tänään on sentään palkkapäivä!!1 Ja sen kunniaksi päätin töiden jälkeen ajaa pyörällä Prismaan ja ostin kalenterin. Haha. Jep, kalenterin. Meinasin ostaa sen Sooda-kalenterin, mikä mulla on ollut kolmena vuotena, mutta en enään kehdannut. Nyt lähti joku ällöperhos-kalenteri. HYI, en edes tajunnut. Perhoset on oksettavia niin kuvina kuin luonnossakin. Niillä on suuntavaisto pahasti hukassa. 
Jeeps. Ai miten mä pääsin pyörällä? Eiks siitä ookkaan kumi puhki? No ON. Mutta mulla on niin ihana äiti, että se lainas omaa superpyöräänsä mulle. Se oli oikeesti aikamoinen vempele. Pääsin sillä suitsaitsukkelaan! Vähän liiankin sukkelaan kun olin töissä jo 05:20..................... Ja työthän alkaa kuudelta. No ei voi mitään. Huomenna koitan ajottaa lähtemiseni vähän paremmin. 
Nyt mä taidan maksaa sähkölaskun(666), ettei tarvi sitä enään murehtia ja jatkan maihareiden etsiskelyä. Ohoi amigos :)! 

5 kommenttia:

 1. Sulle on haastetta mun blogissa! Tsekkaas:
  http://toosweetandtoolittle.blogspot.fi/2012/07/haastetta.html

  VastaaPoista
 2. Mistä oot ostanu noi kaikki ihanat unisiepparit? Ja ton Paavon?:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lähinnä ulkomailta ja Paavo on ihan vaan linnanmäeltä :--)

   Poista
 3. http://searchingheavensforanotherearth.blogspot.fi/2012/07/first-challenge-like-newbie.html
  heitin sulle haasteen c:

  VastaaPoista
 4. oho ja haasteita satelee! :'D jee kivaa!

  VastaaPoista