perjantai 12. lokakuuta 2012

Jos sydän ois pähkinä, oisin pähkinänsärkijä

Laitoin tilauksen menemään. Hehee, ja se mitä tilasin on salaisuus siihen asti kunnes nämä ihanuudet saapuvat Saijan rakastavaan syleilyyn. Mutta joo tosiaan eilen oltiin Ideaparkissa ja rahaa meni perkeleesti. Enkä ostanut muuta kun sata takkia ja paidan. Okei, siis ihan mahtavuus toppatakin ostin ja rakastuin siihen niin suuresti. Mutta mä jemmasin sen odottamaan kunnon pakkasia. Siihen asti koitan selviytyä vanhoilla takeilla. Tosin oon kyllä sellanen vilukisu, että se takki on mun päällä jo varmaan huomenna. 
H&M:n sovituskopissa kokeilin kahta eri takkia ja toivon, että kumpikaan ei näyttäisi hyvältä päällä tai edes toinen. Koska en millään raaskisi ostaa molempia. Mutta miten kävikään? Minä sorruin ja jouduin ostamaan molemmat. Joo, kuulostaa ehkä dorkalta, "toi tyhmä ämmä osti kolme takkia, stupiiiiiiiiiiiiiiiiid". Mut ne kaks ei ollu mitään ulkotakkeja 666. Jakku ja nahkis. Huomenna saatte nähdä millaiset söpöliinit ne on. Koska en ole vielä jaksanut kuvata niitä. 

Eilen illalla sain järkyttävän vithutuskohtauksen kun äiteen lasiruukku ja jättikukka tipahti itsestään keittiön hyllyltä. Imuroin niitä lasinsirpaleita siitä lätäköstä ja kiroilin. Potkin imuria mikä ei edes suostunut imemään mitään ja vihdoin kun luulin saavani keittiöstä taas kaikille turvallisen vyöhykkeen, riisuin kengät ja astuin lasinsiruun. Onneksi se jäi hollille ja sain sen samantien pois. 

Tää ilta menee ihan vaan kotoillessa ja koitettiin saada mun telkkari vihdoin toimiin, mutta ei vieläkään. Jokunen osa jäi uupumaan, mutta huomenna on uusi päivä! Uhhuhu. Ja huomenna bailataaaaan, jihu!
Ps. Fontin vaihto suoritettu, kivempi lukee tämmöstä kun tota ainaista kärpäsenkakkaa! 
"Ja nuorena luulin et musta maailman paras jäbä tulee, mut tää jäbä on tottunu kuseen ihmissuhteet".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti